UMNO Pakar Video Seks – Blog Umno Siar Video Seks Hina Jabatan Kastam Dan Ahmad Sarbaini !

Blog-blog Pencacai yang diupah Umno kini menjadi pengeluar utama video lucah dinegara ini.  Inilah senjata terakhir Umno dalam mempertahankan kuasa mereka  dalam menghadapi kebangkitan dan kesedaran rakyat. 

Sebelum ini mereka mengeluarkan video seks Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.  Kini mereka paparkan video seks yang melibatkan pegawai kastam bersama dengan wanita eropah.  Diantara blog yang menyiarkan video lucah ini adalah Blog ‘The Unspinners’.

Video lucah ini diberi tajuk – Sarbaini dan pegawai kastam terlanjur : Adakah kaitan antara mereka?  Video ini disiarkan menjelang keputusan Inkues Sarbaini yang akan diumumkan Isnin ini.  Usaha ini dilihat dilakukan blog umno adalah bagi mencemar reputasi pegawai-pegawai Kastam DiRaja serta Allahyarham Ahmad Sarbaini sendiri.

Sebelum ini, blog-blog Umno pernah melakukan pelbagai cara serta fitnah bagi mencemarkan Setiausaha Politik kepada Exco Selangor, mendiang Teoh Beng Hock yang juga didapati terbunuh apabila jatuh dari bangunan SPRM.

Yang peliknya, mengapa pihak-pihak berkuasa yang berkaitan langsung tidak mahu bertindak terhadap blog-blog umno yang menyiarkan video seks seperti ini.  Apakah, sekiranya perkara ini dilakukan oleh pihak yang ada kaitan dengan umno maka mereka dianggap tidak melakukan apa-apa kesalahan?

saronglama

Share

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s