GEMPAR! – Menteri Kabinet UMNO Hadiahkan Rumah Bernilai RM10 Juta, Kereta Mewah Kepada Artis ?

GEMPAR! Rakan-rakan artis dan orang kenamaan yang menghadiri Rumah Terbuka Artis @ Usahanita Jelita, Zahida Rafiq terperanjat apabila seorang Menteri Kanan Kabinet Malaysia yang rapat dengan Perdana Menteri; tiba-tiba muncul berseorangan di Rumah Terbuka Zahida tanpa ditemani isteri dan pengawal peribadi.

Disember lalu, ketika menteri berkenaan bercuti di London, Zahida juga turut berada di sana, juga tanpa kelibat isteri menteri berkenaan.

Zahida merupakan kenalan rapat Zizie Ezzati, isteri Datuk Bung Mokhtar dan ramai rakan Zahida mencemuh menteri berkenaan yang dianggap bacul dan pengecut kerana enggan mengikuti jejak langkah Bung yang berani berpoligami.

Kini, Zahida hidup mewah dengan berkereta besar dan berumah agam, namun hatinya masih dipermainkan Menteri berkenaan yang dianggap sebagai ‘Kia Bo’ atau ‘Takut Bini’.

Menurut maklumat yang rapat dengan menteri berkenaan, selain sebuah rumah mewah yang dimiliki Menteri itu di London, Zahida turut dihadiahkan sebuah rumah baru bernilai RM10 juta dan sebuah kereta mewah untuk kegunaannya ketika bercuti di London.

– http://sabahkini.net/index.php?option=com_content&view=article&id=8427:menteri-kanan-muncul-di-rumah-terbuka-zahida&ca

Share

Advertisements

One thought on “GEMPAR! – Menteri Kabinet UMNO Hadiahkan Rumah Bernilai RM10 Juta, Kereta Mewah Kepada Artis ?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s