PAPAGOMO (Blog Lucah UMNO) Mengaku Blog-blog Pencacai Umno Memang Diupah UMNO !

Akhirnya,  Blogger Pencacai Umno, Papagomo mengakui bahawa mereka memang diupah oleh Umno untuk terus memburukkan Pakatan Rakyat dan Anwar Ibrahim!  

Melalui suatu entri dalam blog Papagomo, beliau mengamok kerana ada puak-puak dalam Umno yang dikatakan makan duit dengan ‘menjual’ nama blog-blog pencacai umno.

Kesian juga kat Papagomo dan blog-blog umno yang sewaktu dengannya kerana dikatakan tidak menerima bayaran sepenuhnya dari Umno kerana sebahagian daripada upah mereka dimakan oleh orang tertentu dalam Umno!

Sedutan dari Blog Papagomo:

‘Kami para Blogger bukan kaki projek yang melobi sana sini untuk meraih Komisyen 10% or 20%. Kami tidak melakukan semua itu kerana matlamat kami adalah berjuang dan memastikan BN menang pada PRU 13 dan kuasa Politik orang Melayu kekal. Itu matlamat kami sejak kami membina Blogg Blogg yang ada.

Sekarang keadaan semakin hebat apabila ramai yang panjat keatas dengan mengakui beliau lah menjaga kami para Blogger. WTF? Blogger mana yang dijaga? Apa yang dijaga?

Benar memang ada peruntukkan buat jentera Media Baru ini tetapi siapa yang meraih hasil tersebut? Turun RM1000 dan Blogger dapat RM200 mana lagi RM800? Itu contoh yang Gomo berikan kerana Kami para Blogger tahu bahawa Lebih dari itu nilai yang telah diberikan kepada orang orang tertentu kononya untuk menjaga para Blogger.’

-saronglama

Share

About these ads

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s